TotoTom | Colombia en Japan brengen ons geld


Onze 11 komt met iets nieuws: de TotoTom. In deze dagelijkse rubriek geeft onze voetbalkenner en gokker Tom de beste wedtips van de dag!

Na het gokdebacle van gisteren is het vandaag tijd om wat geld te verdienen. Ik was gisteren wat te enthousiast  voor Nederland en ik had moeten zien aankomen dat het Spaanse tijdperk voorbij is. 

De TotoTom-tips van 19 juni 2014: Colombia en Japan (x 4.51)

Tip 1: Colombia
Colombia kende in een wat saaie wedstrijd tegen Griekenland een uitstekend begin van het WK: 3-0. Het team heeft vertrouwen getankt nu het weet dat het ook zonder Radamel Falcao een wedstrijd kan winnen. Tegen Ivoorkust, dat ternauwernood won van Japan (2-1), is het wel een risico. Toch, omdat de Afrikaanse landen het niet zo denderend doen op dit WK, kies ik voor Colombia. Op Unibet krijg je voor een winst van de Zuid-Amerikanen een quote van 2.10.

Tip 2: Japan
Omdat ik me niet aan een voorspelling durf te wagen over Uruguay – Engeland, gok ik op de laatste wedstrijd van de dag. De Japanners hebben een prima voetballende ploeg met jongens als Honda en Kagawa. De Grieken waren ontzettend slecht tegen Colombia en daarom verwacht ik een redelijk makkelijke overwinning voor de Japanners. Op Unibet krijg je voor een Aziatische overwinning 2.15 keer je inzet terug.

Bovenstaande weddenschappen gecombineerd leveren 4.51 x  je inzet op. Niet verkeerd.  Toch raad ik je aan om de weddenschappen apart te doen, zodat je in ieder geval winst maakt als er één van de twee goed is. Uiteraard zet ik zelf ook wat in, want samen gegokt is niet alleen gegokt!

Tot slot: het gekkigheidje van de dag
Vandaag in deze rubriek een ode aan een oude bekende. Luis Suárez is fit om te starten bij Uruguay. De spits en smaakmaker van Liverpool moet zijn natie nieuw franje geven en daarom: gokken op een doelpuntje van ‘El Pistolero’. Op Unibet krijg je een quote van 2.65 voor een doelpunt van deze vedette.

Registreer je via de banner hieronder en krijg tot 50 euro cadeau bij Unibet! (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!