TotoTom | Winst Italië, gele kaart De Rossi


Onze 11 heeft iets leuks: de TotoTom. In deze dagelijkse rubriek geeft onze voetbalkenner en gokker Tom de beste wedtips van de dag!

Gisteren was een prima dag voor de TotoTom. Colombia won en Suárez deed weer op fenomenale wijze van zich spreken. Alleen de Japanners kwamen met een man meer niet door de Griekse muur heen, maar oke. Winst is winst! 

De TotoTom-tips van 20 juni 2014: Italië, Frankrijk en Ecuador (x 4.41)

Tip 1: Italië
Italië gaat winnen van Costa Rica. Gewoon omdat Italië veel betere voetballers heeft. Costa Rica is boven zichzelf uitgestegen tegen een Suárez-loos Uruguay, maar de ploeg kan die stunt niet doortrekken. De quote op de Europeanen op Unibet is een mooie: 1.50. We doen deze wedstrijd geen bets met handicap, want het blijven toch Italianen.

Tip 2: Frankrijk
Ik ben erg gecharmeerd van Frankrijk. Zoals ze in de oefenwedstrijd tegen Nederland speelden, zijn Les Bleus in mijn ogen een outsider voor de titel. De tegenstander is Zwitserland; weliswaar geen verkeerde ploeg, maar de Zwitsers hadden genoeg moeite om van het matige Ecuador te winnen (2-1). Frankrijk gaat dat winnen met een mooie quote op Unibet: 1.78!

Tip 3: Ecuador
Ecuador moet na de nederlaag tegen Zwitserland winnen om zicht te houden op de volgende ronde. Honduras mist door een schorsing hun beste speler (Wilson Palacios) en Ecuador moet met een jongen als Valencia (Manchester United) toch een stuk sterker zijn dan het kleine Honduras. De quote op Ecuador is op Unibet 1.65.

Bovenstaande weddenschappen gecombineerd leveren 4.41 keer  je inzet op. Niet verkeerd.  Uiteraard zet ik zelf ook wat in, want samen gegokt is niet alleen gegokt!

Tot slot: het gekkigheidje van de dag
Voor een gele kaart van Daniele de Rossi, de harde middenvelder van Italië, krijg je 3.50 keer je inzet terug op Unibet. Mocht je dit inzetten, doe dit dan vlak voor de wedstrijd, als je zeker weet dat hij aan de wedstrijd begint!

Registreer je via de banner hieronder en krijg tot 50 euro cadeau bij Unibet! (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!