TotoTom | Onkunde Nigeria levert ons geld op


Onze 11 heeft iets leuks: de TotoTom. In deze dagelijkse rubriek geeft onze voetbalkenner en gokker Tom de beste wedtips van de dag!

Gisteren had een hele mooie dag kunnen worden. Frankrijk en Ecuador deden wat ze moesten doen, alleen Italië gooide roet in het eten. Desalniettemin: als je de weddenschappen niet in een rijtje had gezet, heb je winst gepakt. Gefeliciteerd!

De TotoTom-tips van 21 juni 2014: Argentinië, Duitsland en Bosnië (x 2.69)

Tip 1: Argentinië
Deze tip hoef ik natuurlijk niet uit te leggen. De ploeg van Lionel Messi speelt tegen het dramatische Iran, dat tegen Nigeria een bedroevende indruk maakte. We gaan niet gokken op handicaps en dergelijke, want het is gebleken dat ploegen moeite hebben om verdedigende muren te doorbreken. Op Unibet krijg je niet veel voor Argentinië: 1.12. Deze tip is dan ook vooral een ‘rijtjesopvuller’, zodat het rijtje min of meer ‘gratis’ meer waard wordt.

Tip 2: Duitsland
Duitsland verpulverde Portugal en ik denk dat onze oosterburen ook geen moeite zullen hebben met Ghana. De Afrikanen verloren zelfs van Amerika. Afrikaanse landen op dit WK zijn sowieso matig en het klassenverschil is te groot: Duitsland wint dus. Op Unibet krijg je daar 1.30 keer je inzet voor terug.

Tip 3: Bosnië
De Bosniërs konden het Argentinië in de eerste wedstrijd behoorlijk lastig maken. Aangezien Nigeria tegen Iran dramatisch speelde, ga ik uit van een overwinning van het zeer degelijke team van Bosnië – Herzegovina. De quote op Bosnië is op Unibet 1.85.

Bovenstaande weddenschappen gecombineerd leveren 2.69 keer  je inzet op. Niet verkeerd.  Uiteraard zet ik zelf ook wat in, want samen gegokt is niet alleen gegokt!

Tot slot: het gekkigheidje van de dag
Nigeria was zó ongelooflijk slecht tegen Iran, dat ik die gasten dit WK echt geen doelpunt zie maken. Als het namelijk tegen Iran al niet wil lukken..Vandaar dat ik denk dat Bosnië gaat winnen zonder dat Nigeria scoort. Op Unibet krijg je daar 2.95 voor. Let wel op dat het niet heel handig is om deze weddenschap te zetten samen met tip 3! Kies dus één van de twee.

Registreer je via de banner hieronder en krijg tot 50 euro cadeau bij Unibet! (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!