Messi: ‘We moeten ons blijven verbeteren’

Lionel Messi was zaterdagavond wederom beslissend. Vorige week maakte de Argentijn al de winnende treffer tegen Bosnië (2-1) Gister was dat weer het geval, tegen Iran. De aanvaller was vrijwel de hele wedstrijd onzichtbaar maar in de laatste minuut liet hij zijn klasse tóch weer zien. Argentinië won zodoende onverdiend met 0-1. ‘We kunnen veel beter’, beseft Messi dan ook.

‘Gelukkig wonnen we op het einde nog en pakten we de punten, maar we moeten ons blijven verbeteren’, vervolgde Messi , die Argentinië naar de achtste finale schoot. ‘Dat was ook wat ik wilde doen: Argentinië naar de volgende ronde schieten. Toen ik zag dat de bal erin zat, was ik heel blij. We staan eerste, maar we weten dat we nog veel beter kunnen. Iran verdedigde erg sterk en we hadden moeite om de openingen te vinden. We creëerden desondanks veel kansen’, sluit de sterspeler van Barca af.

Woensdag, 25 juni, speelt Argentinië zijn laatste wedstrijd in de groepsfase. Nigeria is dan om 18:00 uur de tegenstander in Porto Alegre. De Nigerianen zullen minimaal voor een gelijkspel gaan; dan zijn de Afrikanen verzekerd van een plek in de knock-outfase. (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!