Fabrégas maakt zich onmogelijk bij Spanje

Het is tot nu toe niet het wereldkampioenschap van Cesc Fabrégas. De nieuwe speler van Chelsea speelde tot nu toe maar dertien minuten en ook tegen Australië stevent hij niet af op een basisplaats. 

Op de training van de wereldkampioen kreeg de oud-speler van Arsenal en Barcelona in eerste instantie nog een geel hesje, wat er op duidde dat hij in de basis zou mogen beginnen tegen de Australië. Tijdens een partijtje veroorzaakte Cesc echter een nare grijns op het gezicht van bondscoach Vincente Del Bosque. De lage intensiteit, zijn houding, en het continue protesteren van de multifunctionele speler stond de bondscoach niet aan.

Na een woordenwisseling tussen de bondscoach en Fabrégas kreeg Xabi Alonso het gele hesje. Hij lijkt dus zijn laatste interland voor Spanje te mogen spelen. De verdedigende middenvelder van Real Madrid kondigde onlangs aan dat hij na het WK stopt als Spaans International.

Maandag spelen Australië en Spanje voor plek drie in groep B. Nederland en Chili mogen onderling gaan uitmaken wie er eerste en tweede wordt in de ‘poule des doods’, waar dus al twee teams dood zijn. (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!