Fotoverslag | Juichen op het WK

FOTO’S | We zijn alweer anderhalve week onderweg in Brazilië en er wordt bij de vleet gescoord in Zuid-Amerika. Dat levert naast vette beelden ook een hele hoop epische foto’s op. Onze11 zette er dertig op een rijtje.

Wat opvalt is dat het vliegtuigje, met beide armen gespreid, aan populariteit lijkt te winnen. Veel goals in Brazilië worden met de armen wijd gevierd met als absolute winnaar in deze categorie het juichen van Luis Suarez na zijn goals tegen Engeland.

Ook de groepsknuffel is een veel gebezigde juichmanier. Doelpuntenmakers willen maar al te graag aangeven dat het team heeft gescoord en niet per se hij alleen door zich op te laten nemen in het feestgebruis van het hele team, reservespelers vaak incluis.

Toch zagen we dit WK al een paar mooie individuele juichmanieren. Een top drie. 3). Daniel Sturridge doet een dansje na zijn doelpunt tegen Italië. 2). Miroslav Klose toverde zijn bekende salto weer eens uit de hoge hoed na zijn recordtreffer tegen Ghana. 1). Joël Campbell doet de Brazuca onder zijn shirt om zijn zwangere vriendin te eren.

Bekijk de foto’s, opklik voor groot en slideshow! (Foto’s: Pro Shots)

[Best_Wordpress_Gallery gallery_type=”thumbnails” theme_id=”1″ gallery_id=”20″ sort_by=”order” order_by=”asc” show_search_box=”0″ search_box_width=”180″ image_column_number=”5″ images_per_page=”30″ image_title=”none” image_enable_page=”1″ thumb_width=”200″ thumb_height=”140″ thumb_click_action=”undefined” thumb_link_target=”undefined” popup_fullscreen=”1″ popup_autoplay=”0″ popup_width=”800″ popup_height=”500″ popup_effect=”fade” popup_interval=”5″ popup_enable_filmstrip=”1″ popup_filmstrip_height=”70″ popup_enable_ctrl_btn=”1″ popup_enable_fullscreen=”1″ popup_enable_info=”1″ popup_info_always_show=”0″ popup_enable_rate=”0″ popup_enable_comment=”1″ popup_hit_counter=”0″ popup_enable_facebook=”1″ popup_enable_twitter=”1″ popup_enable_google=”1″ popup_enable_pinterest=”0″ popup_enable_tumblr=”0″ watermark_type=”none” watermark_link=”http://web-dorado.com”]

Praat Mee!