Update | Lukaku maakt excuses na woede-uitbarsting

VIDEO | Romelu Lukaku was zondagavond des duivels dat hij gewisseld werd tijdens de wedstrijd tussen België en Rusland. De sterke spits kon geen indruk maken en werd door bondscoach Marc Wilmots naar de kant gehaald ten faveure van Divock Origi. Lukaku nam zichtbaar woedend plaats in de dug-out.

De spits van de Rode Duivels gunde zijn coach geen blik waardig en trok direct zijn shirt uit. Bovendien sloeg Lukaku de uitgestoken hand van Wilmots weg. Of de boomlange spits boos was op zijn eigen prestaties of op de wissel, werd niet helemaal duidelijk. Tot overmaat van ‘ramp’ scoorde het toptalent Origi, die Lukaku dus verving, ook nog eens de winnende 1-0.

Update 10.44 26/06 | Lukaku maakt excuses
Romelu Lukaku heeft zijn excuses aangeboden voor zijn gedrag tijdens België – Rusland. De spits werd gewisseld door Marc Wilmots en daar was hij duidelijk niet van gediend. Hij weigerde de hand van Wilmots en ging boos op de bank zitten. Divock Origi kwam hem vervangen en maakte de enige treffer van het duel.

Wilmots heeft inmiddels gesproken met Lukaku en alles is uitgesproken. ‘Ik weet zelf heel goed wat hij voelt, want ik heb hetzelfde meegemaakt op het WK van 1994. Toen speelde ik de eerste wedstrijden zelfs niet en wanneer ik wel mocht starten, wilde ik mezelf veel te graag bewijzen. Ik kijk niet meer naar het verleden, maar wel naar de toekomst, want die interesseert me. Romelu heeft gisteren al meteen erg goed getraind en oogde blij.’

Praat Mee!