TotoTom | Kroatië helpt ons aan geld


Onze 11 heeft iets leuks: de TotoTom. In deze dagelijkse rubriek geeft onze voetbalkenner en gokker Tom de beste wedtips van de dag!

De TotoTom-tips van 23 juni 2014: Brazilië en Kroatië (x 3.84)

Tip 1: Brazilië
Gastland Brazilië speelt tegen Kameroen. Bij winst zijn de Zuid-Amerikanen zeker van groepswinst en zo ontlopen ze waarschijnlijk Nederland. Ze zullen dus graag willen winnen, tenzij Nederland verliest misschien. Omdat Kameroen met veel problemen kampt in de selectie, verwacht ik een walk-over. We nemen dus Brazilië met handicap -1. Op Unibet krijg je voor de weddenschap dat Brazilië met 2 doelpunten of meer wint 1.45 keer je inzet terug.

Tip 2: Kroatië
Dit is een beetje een risico, want Kroatië en Mexico zijn ongeveer gelijk aan elkaar. Omdat ik denk dat Kroatië meer voetbal in zich heeft en met Rakitic en Modric twee spelers heeft die de wedstrijd kunnen beslissen, kies ik voor de Europeanen. Op Unibet krijg je een mooie quote van 2.65 op Kroatië.

We gokken dus niet op Nederland en ook niet op Spanje. Te risicovol en er is vrij weinig van te zeggen.

Bovenstaande weddenschappen gecombineerd leveren 3.84 keer  je inzet op. Niet verkeerd.  Uiteraard zet ik zelf ook wat in, want samen gegokt is niet alleen gegokt!

Tot slot: het gekkigheidje van de dag
We gaan toch op de wedstrijd Australië – Spanje gokken. Ik denk dat de Spanjaarden er niet zo veel zin meer in hebben en de Australiërs nog wel willen tegen de voormalig wereldkampioen. Daarom zeg ik: winst of gelijkspel voor Australië, in de dubbele kans. Op Unibet krijg je voor ‘ 1X dubbele kans’ maar liefst quote 3!

Registreer je via de banner hieronder en krijg tot 50 euro cadeau bij Unibet! (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!