TotoTom | Gokken op corners en een rode kaart


Onze 11 heeft iets leuks: de TotoTom. In deze dagelijkse rubriek geeft onze voetbalkenner en gokker Tom de beste wedtips van de dag!

De TotoTom-tips van 23 juni 2014: corners en Ivoorkust!

Tip 1: Meer dan 4.5 corner voor Italië
Vandaag zijn alle wedstrijden lastig om op te zetten, want de ploegen zijn aan elkaar gewaagd. We gaan daarom op corners zetten. Op Unibet krijg je voor meer dan 4.5 corner voor Italië 1.55 keer je inzet terug. Een mooie quote, zeker omdat het een aanvallende wedstrijd zal worden waarin beide teams voor de winst zullen strijden.

Tip 2: Ivoorkust
Ivoorkust moet van het zwakke Griekenland winnen om het bereiken van de tweede ronde in eigen hand te hebben. De Afrikanen hebben tot nu toe redelijk voetbal laten zien en gaan daarom ook winnen van Griekenland. Op Unibet krijg je voor een winstpartij van Ivoorkust maar liefst een quote van 2.05.

Ik raad je aan om bovenstaande weddenschappen los in te zetten. Uiteraard zet ik zelf ook wat in, want samen gegokt is niet alleen gegokt!

Tot slot: het gekkigheidje van de dag
Bij de wedstrijd Italië – Uruguay gaat één van die twee ploegen uitgeschakeld worden. Omdat dit kan leiden tot frustraties en beide teams nogal temperamentvol zijn, zou er wel eens een rode kaart kunnen vallen. Die quote is op Unibet 3.25!

Registreer je via de banner hieronder en krijg tot 50 euro cadeau bij Unibet! (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!