Update III | Fer zet teleurstelling op strand van zich af

Leroy Fer verliet dinsdag vergezeld met een fysiotherapeut en een arts het trainingsveld van Oranje, dat meldt De Telegraaf. De invaller was maandag nog belangrijk voor Oranje in de wedstrijd tegen Chili, door de openingstreffer voor zijn rekening te nemen.

De krant brengt verder geen duidelijkheid over zijn situatie. Er wordt dan ook getwijfeld over of de speler zondag tegen Mexico inzetbaar zal zijn. Nigel de Jong, Wesley Sneijder, Stefan de Vrij, Klaas-Jan Huntelaar, Bruno Martins Indi en Daley Blind deden allen niet mee aan de groepstraining dinsdag.

Update | 21:02 uur
Leroy Fer heeft een hamstringblessure opgelopen tijdens de training op dinsdag, zo meldt FOX Sports. De komende dagen zal er duidelijkheid over de duur van het kwetsuur moeten ontstaan. (Foto: ProShots)

Update II | 25/6 23:16 uur
De MRI-scan die Leroy Fer heeft ondergaan heeft slecht nieuws gebracht. De middenvelder heeft zijn hamstring verrekt, zo blijkt uit de resultaten. Tegen Mexico zal Fer sowieso niet inzetbaar zijn. Ook een eventuele kwartfinale lijkt een probleem te worden.

Update III | 26/6 10.15 uur
Leroy Fer heeft woensdag tijdens de vrije dag de teleurstelling van zijn hamstringblessure op het strand van zich af proberen te zetten. De middenvelder mist de achtste finale tegen Mexico en zijn vriendin en verloofde Xenia Lodia Maria was bij hem om hem wat op te vrolijken.

Praat Mee!