TotoTom | Aanvalsdrang Ecuador zorgt voor winst

Onze 11 heeft iets leuks: de TotoTom. In deze dagelijkse rubriek geeft onze voetbalkenner en gokker Tom de beste wedtips van de dag!

Gisteren was geen onaardige dag, want we hebben winst gemaakt door de rode kaart van Italië. Ivoorkust viel helaas erg tegen.

De TotoTom-tips van 25 juni 2014: Ecuadoraanse corners, Argentinië en Zwitserland!

Tip 1: Ecuadoraanse corners (losse weddenschap)
Ecuador moet winnen van Frankrijk om plaatsing voor de volgende ronde in eigen hand te houden. Ik verwacht dus dat de Zuid-Amerikanen behoorlijk op de aanval zullen spelen en daarom meer dan 4.5 corner zullen verdienen (5 of meer dus). Op Unibet krijg je voor meer dan 4.5 corner voor Ecuador 1.85 keer je inzet terug.

Tip 2: Argentinië / Zwitserland (combo)
Argentinië hoeft niet, maar heeft wel minimaal een punt nodig tegen Nigeria om de groepswinst te pakken. Aangezien ze op papier drie klassen beter zijn en je op Unibet maar liefst 1.52 krijgt op Argentinië, zetten we dus op de Zuid-Amerikanen. We doen dit gecombineerd met Zwitserland. Die moeten winnen van het zwakke Honduras en gaan dat ook doen. De quote daarop is 1.44!

Uiteraard zet ik zelf ook wat in, want samen gegokt is niet alleen gegokt!

Tot slot: het gekkigheidje van de dag
Gisteren was het gekkigheidje van de dag een groot succes. Vandaag zetten we op Bosnië -1. Dat betekent dat Bosnië met twee doelpunten verschil of meer van Iran moet winnen. Kleine kans, maar ik zie dat best gebeuren. Bosnië wil het WK met trots verlaten en ze zijn absoluut in staat om Iran van de mat te spelen. Op Unibet krijg je daar 3.80 x je inzet voor terug!

Registreer je via de banner hieronder en krijg tot 50 euro cadeau bij Unibet! (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!