TotoTom | Onze buren zorgen voor het geld

Onze 11 heeft iets leuks: de TotoTom. In deze dagelijkse rubriek geeft onze voetbalkenner en gokker Tom de beste wedtips van de dag!

Degenen die nog geen Unibet-account hebben en nog niet hebben gestort via de links in dit artikel, komen bedrogen uit. Gisteren was een absolute topdag! Met het gekkigheidje van de dag en de combinatie Argentinië / Zwitserland hebben we behoorlijke winst gemaakt. Ik lijk een echte WK-ganger: hoe verder in het toernooi, hoe beter het wordt.

De TotoTom-tips van 26 juni 2014: Duitsland/België en corners!

Tip 1: Duitsland / België (combo x 2.56)
Ondanks dat de Duitsers in de absolute hitte moeite hadden met Ghana, zie ik ze wel winnen van Amerika. De Europeanen zijn voor mij een enorme titelkandidaat en maakten tegen Portugal behoorlijk indruk. Een mooie quote krijg je op onze oosterburen: 1.55 op Unibet.  Onze zuiderburen spelen tegen het allermatigste Zuid-Korea. De Rode Duivels zullen willen winnen, al is het alleen maar om eindelijk eens een goede wedstrijd te spelen. De quote op Unibet is 1.65.

Tip 2: Meer dan 3.5 corner voor Verenigde Staten (losse weddenschap).
Unibet geeft een prachtige quote op slechts vier – of meer – corners voor de Verenigde Staten: 1.65. Ik denk dat dat wel moet lukken.

Uiteraard zet ik zelf ook wat in, want samen gegokt is niet alleen gegokt!

Tot slot: het gekkigheidje van de dag
Gisteren was het gekkigheidje van de dag wederom een succes. Bosnië won met 2 goals verschil van Iran. Vandaag zeg ik dat Algerije gaat stunten tegen Rusland. De Afrikanen gaan winnen. De quote daarvoor op Unibet is 3.50! 

Registreer je via de banner hieronder en krijg tot 50 euro cadeau bij Unibet! (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!