Huntelaar vlak voor invalbeurt nog naar wc: ‘Ik moest zo nodig’

Klaas-Jan Huntelaar was zondag tegen Mexico de gevierde man. Met een assist en een doelpunt in een invalbeurt van ruim een kwartier bewees de spits zijn waarde. Dat deed hij met een lege blaas, zo gaf hij na afloop aan. 

Vlak voordat Huntelaar moest invallen voor Robin van Persie vloog de aanvaller nog even naar de wc. ‘Ik moest zo nodig plassen. Ik kon het ook niet meer ophouden’, vertelt hij aan De Telegraaf. Uiteindelijk was hij klaar om erin te komen en na een korte drinkpauze ging Oranje los.

In de buitenlandse media werd de inbreng van Huntelaar geroemd. ‘Ze zaten al in het vliegtuig naar huis. Toen stonden Sneijder en Huntelaar op. Schalke 04-ster Huntelaar bleef in de bakoven van Fortaleza ijzig kalm en benutte de penalty’, schrijft BILD. Ook Arjen Robben kreeg complimenten. ‘Wesley Sneijder en invaller Klaas-Jan Huntelaar scoorden, maar geen van hen was zo belangrijk als Arjen Robben. Zelfs na het laatste fluitsignaal had hij nog energie om de overwinning te vieren met een sprint en een gebalde vuist’, aldus The Guardian. (foto: Pro Shots)

Praat Mee!