Neymar komt met emotionele video, dader Zuniga bedreigd

Neymar gaat door een moeilijke periode. De aanvaller gaf alles voor de wereldtitel met Brazilië, maar door een gebroken rugwervel moet hij zijn ploeggenoten nu vanaf de kant gaan steunen. Met de tranen in zijn ogen sprak hij een video in voor iedereen die hem lief heeft. 

Het is moeilijk voor mij, ik kan niet beschrijven wat er door mijn hoofd gaat. Ik wil vertellen dat ik zo snel mogelijk terug ben op het veld. Mijn droom is niet voorbij. Het werd onderbroken door een spelmoment, maar ik droom verder. Ik weet zeker dat mijn ploeggenoten alles zullen doen om mijn droom werkelijkheid te laten worden. We worden wereldkampioen’, is de boodschap van Neymar, die er eventueel nog wel op de bank bij is tegen Duitsland.

Overigens heeft niet alleen Neymar het moeilijk. Juan Zuniga, de ‘dader’ van de blessure van de Braziliaan, wordt op alle mogelijke manier bedreigd. De speler van Colombia hangt een schorsing boven het hoofd, maar de fans van Brazilië stellen zelfs dat Zuniga ‘het land niet levend mag verlaten’.

[hdvideo id=436] 

Praat Mee!