Vlaar weet wat hem te wachten staat: ‘Messi is poepie-snel’

Ron Vlaar speelt woensdagavond met Oranje de halve finale van het WK tegen het Argentinië van Lionel Messi en consorten. De oud-Feyenoorder weet dat Messi een plaag kan zijn voor de verdediging, maar is zeker niet bang voor de superster van Barcelona.

Ondanks dat Vlaar door een knieblessure een twijfelgeval is voor de halve finale, weet hij wie hij tegenover zich zou kunnen krijgen. Zo liet Messi ook tijdens België – Argentinië zijn klasse zien met bijvoorbeeld een heerlijke actie, weet ook Vlaar. ‘Dat was pure klasse. Hij is ‘poepie-snel’, om het maar een keer zo uit te drukken. Dat moeten wij zien te verdedigen.’

De Vrij
Ook Stefan de Vrij is zich bewust van het Argentijnse wonderkind. Bang is hij echter niet. ‘Ik kijk er juist heel erg naar uit om tegen hem te spelen’, vertelt De Vrij aan het Algemeen Dagblad. ‘Onze technische staf is er goed in om zwaktes bij tegenstanders bloot te leggen. Dat zal ook nu gebeuren met Argentinië. En nogmaals: ik heb voor niemand angst. Nee, ook niet voor Messi.’ (Foto: Pro Shots)

Praat Mee!