Oranje onder massale belangstelling aangekomen in Sao Paulo

VIDEO | Het Nederlands elftal is maandagavond Nederlandse tijd aangekomen in het hotel in Sao Paulo. In de Braziliaanse stad staat woensdag de kraker tegen Argentinië op het programma.

Oranje logeerde al eerder in het hotel waar het nu opnieuw is. Voor het treffen tegen Chili (2-0, red.) was het Nederlands elftal ook al in het luxueuze onderkomen.

De pers was massaal toegestroomd om Louis van Gaal en zijn manschappen te zien arriveren. Zij zagen dat de knie van verdediger Ron Vlaar nog goed ingepakt was. Zijn meespelen voor woensdag is uiterst onzeker.

Van Gaal zal zich met zijn team later op de dag nog voorbereiden op het treffen met Lionel Messi en co. Na de training geeft de keuzeheer van Oranje een persconferentie. Ook dinsdag traint Oranje nog in Sao Paulo, waar dus woensdag gespeeld zal worden.

Waar Oranje na woensdag heen zal gaan is nog onduidelijk, omdat de FIFA het hotel in Rio de Janeiro heeft volgeboekt met hoogwaardigheidsbekleders voor de finale van aanstaande zondag. Het Nederlands elftal speelt sowieso nog een wedstrijd in Brazilië, ook bij verlies. Dan moet het zaterdag strijden om plek drie tegen de verliezer van Brazilië – Duitsland.

Praat Mee!