Uitgelachen Troost: ‘Wie vertelde dat hij halve finale kon halen?’

John Troost heeft weer van zich laten horen. De fysiotherapeut die al jaren wordt uitgelachen door zijn uitspraken, vindt het niet meer dan logisch dat Nigel de Jong in de basis staat tegen Argentinië. Reden? Omdat hij dat zelf aankondigde.

Troost is al meerdere malen door Voetbal International onder de loep genomen en de conclusie in Nederland was toch wel dat hij nogal een hoge pet op heeft van zichzelf. Troost kan alles genezen. Zo stuurde hij meteen berichten naar verschillende mensen toen Rafael van der Vaart afhaakte bij Oranje voor dit WK. Troost kon hem genezen zodat hij nog mee kon, Louis van Gaal trok zich er niets van aan.

Toen De Jong tegen Mexico een liesblessure opliep, stalkte Troost half bekend Nederland om met de middenvelder in contact te komen. Hij kon De Jong binnen enkele dagen weer fit krijgen. Of hij contact heeft gehad is niet bekend, wel is het een feit dat De Jong in de basis staat tegen Argentinië. ‘Uitspraak van Gaal net: DE GEEST IS STERKER DAN HET LICHAAM..we gaan de waarheid mede dankzij Louis langzaam leren..dit geneest!’, twitterde Troost meteen.

De veelbesproken dokter gaat door: ‘Was de Jong een wonder…? Wie vertelde dat hij de halve finale kon halen reeds een week geleden?’, schrijft de man, die met speciale behandelingen spelers snel zou kunnen genezen. (foto: Pro Shots)

Praat Mee!