Axelle is modellencontract alweer kwijt

De modellencarrière van Axelle De Spiegelaere heeft welgeteld één opname geduurd. De bloedmooie Belgische is haar contract bij l’Oreal alweer kwijt, meldt onder andere het Britse The Independent. Mogelijk zijn de jachtfoto’s van Axelle reden van de breuk met het cosmeticabedrijf.

Axelle werd tijdens het WK plots wereldberoemd toen zij op de tribunes opdook tijdens een wedstrijd van het Belgische nationale elftal. Het zeventienjarige meisje kwam na thuiskomst in België onder andere in tv-programma’s en l’Oreal sloeg gelijk toe om haar een contract aan te bieden. Een paar dagen geleden kwamen echter jachtfoto’s naar buiten van Axelle, en die deden de nodige stof opwaaien.

Axelle werd op Facebook en Twitter veelvuldig voor dierenbeul uitgemaakt en dat is een imago dat absoluut niet bij l’Oreal past. Het cosmeticabedrijf ligt om de zoveel tijd onder vuur wegens het eventuele gebruik van proefdieren en doet er alles aan zijn imago te bewaken.

l’Oreal wil niet laten weten waarom het contract met Axelle exact is opgezegd. Volgens het schoonheidsmerk ging het contract maar om één klus. Toch benadrukt l’Oreal dat het merk geen dieren gebruikt om hun producten op te testen en dat ook niet door andere partijen laat doen. Of een bont-merk van de mogelijkheid gebruik gaat maken Axelle op te pikken, is nog onbekend. (Foto: Pro Shots)

 

 

Praat Mee!