Noord-Korea wacht met smart op WK-finale tegen Portugal

VIDEO | Uw dagelijkse portie WTF komt vandaag uit Noord-Korea. Het dictatoriale land zou zijn inwoners wijs hebben gemaakt dat de WK-finale van zondagavond niet gaat tussen Duitsland en Argentinië maar tussen Noord-Korea en Portugal.

Op het nieuws zijn beelden van het WK in Brazilië bewerkt. Zo zouden volle stadions te zien zijn met Noord-Koreaanse fans en is zelfs te zien dat Noord-Koreaanse spelers handjes geven en een potje voetballen. Dat potje voetballen vindt zich gek genoeg dan plaats in een leeg stadion.

Om een en ander nog geloofwaardiger te maken zijn ook beelden te zien van de fanzones. Op het toppunt van het filmpje is zelfs de Grote Leider Kim-Jong Un te zien op de grote schermen van de fanzones. Noord-Korea heeft zich voor de finale geplaatst na afgetekende overwinningen op Japan, China en Amerika, niet geheel toevallig gewezen aartsvijanden van Noord-Korea.

In de finale wacht het Portugal van superster Cristiano Ronaldo. Aftrap vanavond 21:00 uur. Of het filmpje een goed uitvoering van Lucky TV is of echt is, is nu de vraag…

Praat Mee!