Oranje onder luid gejuich teruggekeerd in Nederland

BLOG | Het Nederlands elftal is zondag teruggekeerd op vaderlandse bodem. Na de 0-3 zege op Brazilië stapte de selectie zaterdagavond op het vliegtuig en via Kaapverdië landde de ploeg rond de klok van 16.45 uur op Rotterdam The Hague Airport. Nadat de selectie daar werd verwelkomt, zal er in Huis ter Duin in Noordwijk afscheid van elkaar worden genomen. 

17.00 uur | Oranje veilig geland
Oranje is zondagmiddag veilig geland op Rotterdam The Hague Airport. De selectie van bondscoach Louis van Gaal werd feestelijk ontvangen door een uitzinnige menigte Oranje-fans en hoogwaardigheidsbekleders.

16.50 uur | Live op TV Rijnmond
De landing van Oranje is live te zien via RTV Rijnmond. De selectie landt ieder moment.

16.38 uur | Ze zijn er bijna!
Oranje is met het vliegtuig weer in Nederland en het landt bijna op vliegveld Rotterdam. Via de kaart van het vliegtuig is te zien dat de toegestroomde massa niet lang meer hoeft te wachten.

16.10 uur | Mensen verzamelen zich Bij Rotterdam The Hague Airport zijn mensen inmiddels onderweg om een glimp op te vangen van het Nederlands elftal, zo meldt Hart van Nederland. Het vliegveld heeft flink wat beveiligers paraat om de spelers en technische staf veilig naar buiten te begeleiden om daarna richting Noordwijk te gaan. (foto: Pro Shots)

Op twitter:

Praat Mee!