Initiatiefnemers willen Oranje online huldigen voor WK-prestatie

Hoewel er geen boottocht komt door de Amsterdamse grachten zijn er toch mensen die Nederland graag in het zonnetje willen zetten. Na de derde plaats in Brazilië verdienen de spelers volgens initiatiefnemers van een nieuwe Facebookpagina een huldiging. 

Omdat Amsterdam al heeft aangegeven dat er niet gehuldigd wordt zonder wereldtitel, hoopt de Facebook-pagina ‘Nationale huldiging Oranje’ toch op steun. Volgens de pagina is het niet meteen de bedoeling om het Museumplein weer vol te krijgen zoals in 2010, maar een zogenaamde ‘virtuele huldiging’ heeft de selectie in hun ogen wel verdiend.

‘De spelers en de technische staf van Oranje hebben ons een aantal leuke weken bezorgt. Fantastische wedstrijden en uiteindelijk een niet verwachte 3 e plaats. Onze dank gaat uit naar de spelers en de technische staf van het Nederlands Elftal. Met een tomeloze inzet en wilskracht hebben jullie er voor gezorgd dat Nederland als 1 man achter jullie is gaan staan. Via deze virtuele Nationale Huldiging willen wij onze dankbaarheid betonen’, valt er te lezen. (foto: Pro Shots)

Praat Mee!