Gekte in Duitsland: shirt Götze uitverkocht, Hasselhoff gooit met bier

In Duitsland is men, anderhalve dag na de gewonnen WK-finale, nog steeds dronken van geluk. Dinsdag staat in het teken van de thuiskomst van de wereldkampioenen, maar op alle fronten is het land in extase. Zo zijn de WK-shirts van het land niet aan te slepen en vierde zelfs David Hasselhoff het feest mee. 

De WK-shirts van Mario Götze met de vierde ster (voor de vierde wereldtitel) is het meest populair. De middenvelder was in de finale de matchwinner met een geweldig doelpunt en dus kan hij plots niet meer stuk in eigen land. Binnen twaalf uur waren alle geleverde shirts al uitverkocht en dus kan Adidas aan de bak. De leverancier heeft beloofd meer shirts te gaan maken.

Waarschijnlijk zal Hasselhoff er tegen die tijd ook eentje aanschaffen. De markante persoonlijkheid uit de showbizz-wereld maakte na de gewonnen finale een parodie op de reclame van de koptelefoons, die tijdens het WK veel werd uitgezonden. Hasselhoff trok een Duitse onderbroek aan en gooide met bier. Bekijk die video hieronder: (foto: Pro Shots)

Praat Mee!