Update | Keita: ‘Pepe spuugde’

UPDATE | Is het zijn nieuwe kapsel? Of wat anders? Pepe heeft tijdens Roma-Real Madrid een flesje water naar zijn hoofd gekregen. Dat gebeurde tijdens een wedstrijd voor de International Champions Cup in de Verenigde Staten.

De oefenwedstrijd stond bol van incidenten. Roma-middenvelder Seydou Keita weigerde diezelfde Pepe een hand te geven voor de wedstrijd, omdat ze in het verleden mot hadden gehad en Pepe hem ‘een aap’ zou hebben genoemd. Keita zou later een flesje water hebben gegooid naar Pepe.

Daarnaast renden vijf minuten voor tijd een aantal fans op het veld, waaronder iemand met een Palestijnse vlag.

Update | 14:14 uur
Seydou Keita heeft tekst en uitleg gegeven waarom hij Pepe de hand weigerde en later een flesje water naar zijn gezicht gooide. Volgens de oud-speler van Barcelona was het Pepe die, zoals wel vaker, eerst provoceerde. ‘Hij noemde me ooit een aap tijdens Barcelona – Real Madrid. Daarom weigerde ik nu handen te schudden met hem’, bevestigt Keita via Twitter waarom hij de Portugees geen hand schudde.

‘Hij spuugde daarna op me, waarna ik besloot een fles water naar hem te gooien’, legt Keita het gooien van het flesje water uit. Toch heeft Keita spijt van zijn daden. ‘Het spijt me dat ik me zo gedragen heb.’

[hdvideo id=480]

Praat Mee!