Icardi en voormalig naaktmodel verwachten eerste baby

Mauro Icardi heeft zijn vrije tijd tijdens het WK, hij liet het WK schieten om te trouwen met het voormalig naaktmodel Wanda Nara, goed gebruikt. Niet alleen stapte het tweetal in het huwelijksbootje, de twee verwachten nu zelfs hun eerste kindje. 

Icardi, spits van Inter en in het bezit van de Italiaanse en Argentijnse nationaliteit, baarde in het voorjaar opzien door te stellen dat hij sowieso niet naar het WK in Brazilië zou gaan omdat hij liever wilde trouwen met Nara. Diezelfde Nara had Icardi overigens ‘afgepakt’ van zijn voormalig beste vriend Maxi Lopez, bekend van een blauwe maandag in het shirt van Barcelona. Het zorgde ervoor dat Maxi Lopez later in het seizoen opzichtig de hand van Icardi weigerde tijdens een wedstrijd tussen beide kemphanen.

De twee tortelduifjes hebben hun vrije zomer dus niet alleen gebruikt om te trouwen, maar ook om een kind te verwekken. Dit blijkt uit een foto op Instagram van Nara, waarop zij trots haar inmiddels gegroeide buikje toont. Wanneer Nara is uitgerekend, is nog niet bekend. (Foto: Instagram)

Praat Mee!