PSV verslaat Sankt Pölten

PSV heeft Sankt Pölten verslagen met 2-3. Hiermee heeft de ploeg van coach Philip Cocu zich verzekerd van een plek in de volgende ronde van de voorrondes van de Europa League.

PSV wist aan de aftrap van het duel met Sankt Pölten wat het moest doen. Winnen. Het duel startte stroef, maar Jurgen Locadia brak de wedstrijd open met de 1-0. Een saaie wedstrijd volgde, totdat het Oostenrijkse publiek opschrok. 1-1. Pölten geloofde er ineens weer in, en overliep PSV volledig. Het overwicht op het veld werd niet vertaald in een doelpunt door de mannen uit Oostenrijk. Dit kwam de ploeg van coach Martin Scherb duur te staan. Memphis Depay werd ingebracht en scoorde meteen de 1-2. De 1-3 kwam van de schoen van Luuk de Jong, met voorbereidend werk van Depay. Na de 1-3 kabbelde de wedstrijd voort, echter nam Kerschbaumer het laatste doelpunt voor zijn rekening. Hij bepaalde de eindstand op 2-3.

Scoreverloop:

’27  Locadia (0-1)
’57 Sergovia (1-1)
’68 Depay (1-2)
’69 De Jong (1-3)
’90 Kerschbaumer (2-3)

Opstellingen:

Opstelling Sankt Pölten: Riegler; Grasegger, Huber, Wisio; Stec, Hofbauer, Parada, Kerschbaumer, Holzmann, Noel; Sergovia.

Opstelling PSV: Zoet; Tamata, Hendrix, Bruma, Brenet, Ritzmaier, Maher, Hiljemark, Locadia, De Jong en Narsingh.

Bijzonderheden:

Depay komt in de ploeg voor Narsingh.

Video’s:

Er zijn nog geen video’s beschikbaar.

 

(Foto: Steindy)

Praat Mee!