Update | United komt dezer dagen met bod op Blind

Na een ijzersterk WK van Ajax-speler Daley Blind lijkt de spelverdeler de clubs voor het uitkiezen te hebben. Naar verluidt hebben onder andere FC Barcelona en Manchester United een oogje laten vallen op de sterkhouder van Ajax.

Heldenonline sprak in de zoektocht naar informatie met de techniektrainer van Ajax: ‘Ik denk dat Daley spoedig vertrekt. Hij heeft voor zichzelf getraind. Dat deed hij denk ik omdat er iets gaande is’. Blind is in het bezit van een doorlopend contract, de middenvelder werd meermaals in verband gebracht met United. United-coach Louis van Gaal zou de 24-jarige international graag naar Manchester zien komen.

Update | 09:18

Volgens de berichtgeving van verscheidende media is Manchester United een bod van 18,5 miljoen op de spelmaker aan het voorbereiden. In de Engelse pers beschreef men de spelverdeler als: ‘The perfect Van Gaal player’. Blind gaf eerder al aan dat een aanbieding van United lastig te weigeren is. Over een eventuele overstap naar de club van oud-bondscoach Van Gaal zei Blind het volgende: ‘Ik heb een overstap niet met Van Gaal besproken. Maar United is natuurlijk ook een wereldclub. Maar goed, er zijn zoveel spelers geweest die zeggen; ‘ik blijf’, om vervolgens alsnog te vertrekken, dat ik gewoon niks kan beloven’

Praat Mee!