Update | Fer voor drie jaar naar QPR

UPDATE | Leroy Fer zou op het punt staan over te stappen naar Queens Park Rangers, meldt het doorgaans goed ingevoerde BBC. De transfer van de Oranje-international zou zijn huidige club Norwich City circa 10 miljoen euro op moeten leveren.

Fer speelde zich afgelopen WK in de kijker met een aantal goede invalbeurten en zelfs een doelpunt in de wedstrijd van Oranje tegen Chili (2-0 winst, red.). Omdat Fer afgelopen seizoen met Norwich degradeerde van het hoogste niveau in Engeland leek een transfer daarom een uitgemaakte zaak.

De club van de oud-speler van Twente en Feyenoord wilde de dynamische middenvelder echter niet zonder slag of stoot laten gaan, zo lieten zij eerder weten. Toch zou een transfer naar QPR nu nog slechts een kwestie van tijd zijn. Volgens het Engelse medium zou Fer dinsdag al medisch gekeurd worden door zijn nieuwe club. Met de transfer zou een slordige 10 miljoen euro gemoeid zijn.

Update | 1:07 uur

De kogel is dinsdagavond laat door de kerk gegaan: Leroy Fer speelt de komende drie jaar voor Queens Park Rangers. Fer onderging dinsdag de medische keuring die hij goed doorstond. De Oranje international ligt nu tot 2017 vast in Londen bij de promovendus.

Praat Mee!