Update | Sinkgraven niet naar Ajax

De laatste 48 uur van de transferwindow zijn ingegaan, en het figuurlijke billenknapen voor de supporters is begonnen. Na het vertrek van oranje-international Daley Blind bij Ajax, lijken de Amsterdammers zich op korte termijn te willen versterken met Daley Sinkgraven.

‘Mijn zaakwaarnemer heeft inderdaad contact gehad met Ajax, voor de rest wil en kan ik er niet zoveel over kwijt’, aldus de geheimzinnige middenvelder van Heerenveen tegenover een verslaggever van Fox Sports. ‘Daley voor Daley zou wel uniek zijn’, sluit de technicus af.

Het talent die zijn opleiding genoot bij SC Heerenveen laat niet veel los, zodoende kan het grote gissen weer beginnen. Maakt Ajax serieus werk van Sinkgraven, of kunnen de supporters van de club uit Friesland opgelucht ademhalen? Je leest het vandaag allemaal. Bij Onze11.nl.

Update | 14:01

Ajax-coach Frank de Boer gaf voor de camera van Fox Sports aan dat Ajax zich deze transferperiode niet zal versterken met Daley Sinkgraven. Ajax is nog wel op zoek naar een ervaren middenvelder.

 

 

Praat Mee!