Vermeer: ‘Het is een gewaagde transfer’

Het is alweer een tijd geleden dat een speler een overstap van Ajax naar Feyenoord maakte, echter maakte Kenneth Vermeer vandaag een officieel einde aan deze ‘droogte’. De 3-voudig international hoopt in Rotterdam op een basisplaats, en op steun van de supporters.

‘Het is een zeer gewaagde transfer, dat weet ik zelf ook wel’, begint Vermeer. ‘In het begin was het voor mij ook even denken, maar ik sta nu volledig achter mijn keuze. Wel begrijp ik de supporters uit Amsterdam en trainer Frank de Boer. Dit ligt gewoon gevoelig’, verdedigt de international zijn keuze.

De goalie had kon kiezen uit meerdere clubs, nadat hij aan het begin van vorig seizoen gepasseerd werd door Ajax-trainer Frank de Boer. Echter was de keuze volgens de keeper niet erg lastig: ‘Ik denk dat de keuze tussen Feyenoord en AZ niet erg lastig is.’

De toch best emotionele en heftige reacties op de transfer van Vermeer hebben de man met de katachtige reflexen niet uit het veld geslagen: ‘Ik heb geen tips gekregen hoe ik mij moet gedragen bij Feyenoord. Ik heb die ook niet nodig, ik blijf lekker mijzelf. Meer kan ik niet doen’, sluit de oud-goalie van Ajax af.

Bekijk hieronder het gehele interview:

 

Praat Mee!