Update | Officiële trailer FIFA World Cup 2014

UPDATE | VIDEO’S | Nieuwe beelden van de nieuwe FIFA-game van Electronic Arts. Rondom het WK voetbal 2014 in Brazilië lanceert het concern de nieuwe game.

‘Ik denk dat het een fenomenaal spel is’, is EA-producer Matt Prior lyrisch. ‘Het is echt een extraatje, na de lancering van FIFA 2014 een half jaar geleden. Het is wel erg verschillend. De gameplay hebben we veranderd en er zijn een aantal nieuwe features. Zo is bijvoorbeeld de responsiveness veranderd. Als het goed is kun je veel meer kansen creëren.’

‘Bovendien hebben we een nieuw beginner-level ingevoegd, zodat het ook voor nieuwe gebruikers makkelijker is om het spel in te stappen. Je kan in het spel als manager spelen of als speler zelf je carrière maken in het nationale team. Het uiteindelijke doel is om die Wereldbeker te winnen’, aldus Prior.

De nieuwe beelden zijn overigens  niet alleen mooi, maar ook bemoedigend. Zo is onder andere te zien dat Arjen Robben een vrije trap binnen krult tegen Spanje. FIFA World Cup 2014 komt op 17 april uit. Je kan het spel hier nu echter al reserveren voor Xbox en PS3 via onze partner Bol! Check Onze Shop voor nog meer vette WK-artikelen.

Update dinsdag | 14:52 uur
Electronic Arts heeft nu ook daadwerkelijk een officiële gameplay trailer gelanceerd. In het filmpje kan de gebruiker ervaren hoe de stadions eruit zien en, nog veel belangrijker, hoe het spel er straks uit gaat zien. FIFA World Cup 2014 komt officieel op 17 april uit.

Bekijk de officiële gameplay trailer:

Bekijk beelden van het spel hieronder:

Praat Mee!