‘Arsenal activeert transferclausule Huntelaar’

Het einde van de transferperiode nadert met rasse schreden en dus doen de mafste roddels de ronde. Zo zou Arsenal op het laatste moment de transferclausule van Klaas Jan Huntelaar hebben geactiveerd.

Huntelaar zou een gelimiteerde transfersom hebben van zo’n 12,5 miljoen pond (omgerekend een kleine 16 miljoen euro) en Arsenal-manager Arsene Wenger zou die transfersom op het laatste moment nog neer willen leggen voor de oud-speler van Ajax.

Arsenal zoekt al de hele transferperiode naar een nieuwe spits om de concurrentie aan te gaan met Olivier Giroud -die overigens ook nog eens lang geblesseerd is- maar een echte topschutter wist de ploeg van Wenger nog niet aan te trekken. Wel kwam Alexis Sanchez over van Barcelona, maar voor de spitspositie bleef Wenger zoeken. De ‘Professor’ zou nu uitgekomen zijn bij Huntelaar die bij Schalke nog maar een contract van een jaar heeft.

Huntelaar heeft op het moment van schrijven een kleine vier uur om te tekenen in Londen. In Engeland sluit de transfermarkt om 1.00 Nederlandse tijd, wegens het tijdsverschil.

Praat Mee!