Blind lovend over Van Gaal

Vanavond (maandag) rondde Manchester United de transfer van Daley Blind af. De ex-Ajacied is zodoende herenigd met voormalig bondscoach Louis van Gaal. Blind is zeer enthousiast over de trainer en hij staat wat hem betreft zo snel mogelijk met Van Gaal op het trainingsveld.

‘Louis van Gaal is een enorm getalenteerde trainer. Ik heb met hem bij Ajax en bij het Nederlands elftal gewerkt. Ik kan er niet op wachten om weer met hem samen te werken bij de allergrootste club ter wereld’, vertelt de 19-voudig international op de officiële website van United.

Van Gaal zelf is ook zeer te spreken over de komst van de verdediger annex middenvelder. ‘Daley kan het spel enorm goed lezen. Hij heeft al een paar jaar in elftallen gespeeld die volgens mijn filosofie spelen. Ik denk dat hij een geweldige aanwinst is voor ons’, laat de nieuwe trainer van de Engelse club weten.

Even leek Blind de laatste aankoop van de club uit Manchester te zijn. Niets bleek minder waar. Op het laatste moment werd superspits Radamel Falcao aangetrokken op huurbasis. Hiermee is de zoveelste grote aanwinst van United een feit, en heeft de club ruim 200 miljoen euro uitgegeven aan transfers, deze zomer.

Praat Mee!