Feyenoorder Vermeer valt in herhaling bij interviews

VIDEO | Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer is momenteel het mikpunt van spot in Amsterdam na zijn opvallende transfer van Ajax naar Feyenoord. Op internet circuleert ondertussen een filmpje waarin Vermeer flink in de zeik wordt genomen.

Transfer Vermeer naar Feyenoord

Vermeer stapte zondag op het laatste moment over van Ajax naar Feyenoord. De voormalig eerste keeper van Ajax moest in Amsterdam international Jasper Cillessen voor zich dulden en koos eieren voor zijn geld door te tekenen in Rotterdam. Het zorgde voor veel opwinding in de hoofdstad, waar fans van Ajax Vermeer als verrader bestempelen.

Vermeer valt in herhaling bij interviews

Één van die boze fans heeft mogelijk nu wraak genomen met een geinig filmpje. Vermeer lijkt namelijk tijdens de media-training bij zijn oude club Ajax geleerd te hebben dat het verstandig kan zijn om de vraag van een interviewer te herhalen. Op die manier kun je jezelf immers iets meer tijd verschaffen om tot een goed antwoord te komen.

Die techniek past Vermeer klaarblijkelijk vrij vaak toe want een fanatieke internetter heeft een aantal interviews met Vermeer naast elkaar gemonteerd. Het levert onderstaande grappige filmpje op, onderstaande grappige filmpje:

Praat Mee!