Sylvie Meis heeft relatie met Spaanse graaf

Sylvie Meis, de ex-vrouw van Rafael van der Vaart, zou een nieuwe relatie hebben. Dat meld De Telegraaf woensdag. Een Spaanse graaf genaamd Luis Medina Y Abascal, zou het nieuwe tortelduifje van de voormalig voetbalvrouw zijn. Meis ontmoette onlangs (wellicht) haar toekomstige schoonmoeder.

Voor alle duidelijkheid: Luis spreek je net zo uit als de ‘Luís’ van Suarez. De beoogde nieuwe vriend van Sylvie is dus geen irritant klein beestje. Althans, daar gaan we niet van uit.

Het bericht van De Telegraaf kwam vandaag pas binnen, terwijl de twee al langer een oogje op elkaar hadden. De ontmoeting tussen de Nederlandse presentatrice en de moeder van Luis heeft dus eindelijk plaatsgevonden. ‘Nu dat is gebeurd, kon Sylvie een foto van haar nieuwe liefde delen met haar Facebookvrienden. Want natuurlijk wil ze dat nieuw gevonden geluk het liefste van de daken schreeuwen!’, aldus een ‘betrouwbare bron’ tegenover Privé.

Sylvie ontmoette ook andere familieleden van haar nieuwe liefde. De familie staat overigens niet erg positief bekend. In 1994 werd Luis’ vader tot achttien jaar gevangenisstraf veroordeeld wegens corruptie en het maken van foto’s van een 5-jarige. Die achttien jaar haalde hij echter niet. Na vier jaar kwam hij alweer vrij, waarna hij vervolgens aan een overdosis slaaptabletten overleed. Hieronder ziet u Luis.

luis_medina2

Praat Mee!