Oranje onder 18 flink onderuit tegen Engelsen

Oranje onder 18 jaar is woensdag flink onderuit gegaan tegen de leeftijdsgenoten uit Engeland. De ploeg van coach Maarten Stekelenburg moest met 4-1 buigen voor de eilandbewoners.

Oranje onder 18

Oranje onder 18 kwam nog wel op voorsprong door een doelpunt van Feyenoord-talent Marlon Slabbekoorn maar daarna waren de Engelsen een maatje te groot voor Oranje onder 18. Adam Armstrong (twee keer), Joshua Sims en Demetri Mitchell zorgden voor de grote overwinning van de Engelsen, die vrijdag opnieuw tegenover Oranje onder 18 staan.

Maarten Stekelenburg

Stekelenburg was na afloop van de wedstrijd realistisch. ‘Zij zijn duidelijk verder, al is de uitslag geflatteerd. Wij hebben vijf spelers ten opzichte van vorig jaar moeten afstaan aan Onder 19. Hierdoor hebben wij een aantal jongens moeten inpassen die duidelijk nog moeten wennen aan het internationale voetbal’, analyseerde de trainer.

‘Toch denk ik dat wij beter kunnen. We gaan de beelden uitgebreid met elkaar analyseren en zorgen dat wij vrijdag beter voor de dag komen’, sloot Stekelenburg af tegenover OnsOranje. (Foto: Jules Pasteuning)

Praat Mee!