Gaat Feyenoord opnieuw voor (oud)-Ajacied?

De transferwindow mag dan gesloten zijn, de geruchten zijn er nog steeds. Dit keer is het de beurt aan Mounir El Hamdaoui. De Marrokaanse aanvaller is op een zijspoor gekomen bij Fiorentina, en lijkt dus een haalbare optie te zijn voor het Feyenoord wat nog op zoek is naar een spits. 

El Hamdaoui vertrok na flink gesteggel met Ajax-trainer Frank de Boer bij de Amsterdammers, de spits gokte op een doorbraak in Italië. Zover mocht het helaas niet komen voor de oud-Ajacied, de Marokkaan kwam op een zijspoor en werd verhuurd aan Málaga. De periode bij Málaga kon door El Hamdaoui echter ook niet als een succes worden bestempeld. Eenmaal teruggekomen in Florence kreeg de technische aanvaller te horen geen rugnummer te krijgen, naar verluidt is zelfs het contract van de Marokkaan ontbonden.

Feyenoord werd genoemd als een van de kanshebbers. Aangezien de oud-club van spits Graziano Pellè nog steeds op zoek is naar een nieuwe spits. De kans lijkt echter gering dat de man uit Marokko naar Nederland komt. Het management van El Hamdaoui liet weten aan RTV Rijnmond dat een terugkeer naar Nederland niet aan de orde is. (Foto: Mustapha Ennaimi)

Praat Mee!