Ook beloftenelftal Oranje verliest

Het was donderdag geen beste dag voor de representatieve elftallen van Oranje. Jong Oranje én het Nederlands elftal gingen onderuit terwijl ook het beloftenelftal (onder 20) verloor.

Het beloftenelftal van KNVB-coach Remy Reijnierse verloor in eigen huis met 0-1 van Tsjechië door een doelpunt van Daniel Holzer in de 38ste minuut. Terecht, vindt Reijnierse. ‘Over het geheel waren de Tsjechen beter, maar wij hielpen ze in bepaalde fases van de wedstrijd ook wel in het zadel’, analyseerde de trainer na afloop tegenover OnsOranje.

‘De beginfase zag er aan onze kant goed uit, maar daarna kwamen er slordigheden in het spel’, vervolgde de oefenmeester. ‘Bij de 0-1 werden we weggecounterd. Na rust creëerden we nog wel een aantal prima mogelijkheden, maar onder meer de lat stond een treffer in de weg.’

Opstelling beloftenelftal

Opstelling: Leeuwenburgh (46. Alblas); Walsh (46. Bijen), Hateboer, Hoedt (46. De Wijs), Brito; Leemans (46. Dogan), Vloet, Haye (46. Van Overeem); Becker (46. Van Overbeek), Hendriks, Acolatse (46. Menig).

Praat Mee!