‘Blind gaat het fantastisch doen’

Nadat de transfer van Daley Blind naar Manchester United officieel werd, stroomden de reacties binnen. Die reacties waren over het algemeen positief gestemd, zo ook de reactie van oud-ploeggenoot van Blind, Toby Alderweireld. ‘Blind gaat het fantastisch doen.’ De Belgische verdediger maakte, net zoals Blind, een transfer naar Engeland. De oud-speler van Atletico Madrid kwam de ploeg van Ronald Koeman, Southampton, versterken. Hier speelt onder meer oud-Eredivisionist Graziano Pellè.

‘We hebben natuurlijk samen in de jeugd bij Ajax gezeten, maar we gingen ook samen naar school. Hij was een goede vriend van me en ik ben erg blij voor hem’ aldus de verdediger tegenover Sky Sports. ‘Hij ziet het voetbal erg goed, is erg slim. Technisch denk ik dat zijn eerste aanname het beste is’, vervolgt Alderweireld zijn verhaal.

Volgens de oud-ploeggenoot van Blind heeft de verdediger annex middenvelder een grote kans op slagen in Engeland: ‘Hij kan als linksback spelen, maar ook als middenvelder. Blind gaat het fantastisch doen, geen twijfel mogelijk.’

 

 

Praat Mee!