Balotelli slaat Playboy Bunny aan de haak

Mario Balotelli zijn relatie met Belgisch model Fanny Neguesha is nog maar een paar dagen uit, of Supermario heeft alweer een nieuw fotomodel aan de haak geslagen. Volgens HLN.be is dit keer Playboy Bunny Carla Howe de gelukkige. Erg veel waarde hechtte de nieuwe spits van Liverpool dus niet aan zijn verloving met Fanny.

In juni ging Balotelli op zijn knieën voor de Belgische brunette. Drie maanden later heeft de Italiaan de verloving echter alweer verbroken. Reden voor de breuk is dat Fanny erachter is gekomen dat Balotelli er een tweede leven op nahield. De veelbesproken spits sprak achter de rug van zijn aanstaande vrouw af met Carla en daar was zijn verloofde op zijn zachts gezegd niet zo blij mee. De Italiaanse casanova verbrak vervolgens zelf de verloving en zou aan zijn vrienden hebben laten weten dat er een nieuwe vrouw in zijn leven is. Alles wijst erop dat het Britse fotomodel Carla deze vrouw is.

Door de affaire mogen we Fanny toevoegen aan de ellenlange lijst aan ex-vriendinnen van Balotelli. Eerder had de Italiaan onder anderen een relatie met Vanessa Lawrence, Chloe Evans en Melissa Castagnoli. Mocht het overigens niks worden met Carla, dan kan Mario altijd nog wat beginnen met haar tweelingzus Melissa Howe. (Foto: Instagram)

Praat Mee!