Di María mocht WK-finale niet spelen van Real Madrid

Het moddergooien tussen Ángel Di María en Florentino Perez, voorzitter van Real Madrid, gaat vrolijk verder. Vandaag kwam daar wel een heel merkwaardig verhaal bij. Di María kreeg op de dag van de WK-finale een brief van De Koninklijke, waarin de Argentijn verzocht werd niet te mee te spelen in de finale. Deze onthulling heeft El Fideo gedaan in een interview met Radio América.

Di María liep tijdens het WK een dijbeenblessure op en deed er alles aan om op tijd fit te zijn voor de finale tegen Duitsland. Real Madrid probeerde de vleugelaanvaller een paar uur voor de aftrap op andere gedachten te brengen. ‘Ik dacht eraan toch de finale te spelen, hoewel ik wist dat het een enorm risico was. Toen ik de brief las, heb ik die meteen verscheurd. Het heeft me heel veel pijn gedaan. Het was het ergste wat mij ooit is overkomen,’ vertelt de voormalig speler van de Champions League winnaar.

De kersverse aankoop van Manchester United ging ook nog in op de vraag hoe groot de kans is dat Cristiano Ronaldo op termijn terugkeert bij zijn oude liefde. ‘Ik heb geen idee hoelang hij het daar nog zal kunnen volhouden,’ zegt Di María over het verblijf van Ronaldo in Madrid. De Argentijn wilde zelf in ieder geval niet vertrekken bij Real Madrid. ‘Ik wou Madrid nooit verlaten. Heb je mij dat ooit horen zeggen dat ik wou vertrekken? Cristiano Ronaldo en Sergio Ramos weten hoe het zit en ze steunen mij,’ besluit Di María.

Eerder bracht Perez al in de media dat Di María de deur bij Real Madrid achter zich had dicht getrokken vanwege het stuklopen van gesprekken over zijn salaris. Di María, die woensdag nog uitblonk in de oefenwedstrijd tegen Duitsland, ontkent dus dat zijn salariseisen ten grondslag liggen aan zijn vertrek uit Madrid. (Foto: Instagram)

Praat Mee!