Cillessen hoopt op CL stunt: ‘Minimaal 7 punten’

Ajax-goalie Jasper Cillessen is allesbehalve tevreden met zijn seizoenstart. De goalie stond tot nog toe 4 keer onder de lat, en dat leverde vier nederlagen op. Er werd twee keer verloren met Ajax, en twee keer met Oranje. Volgens Cillessen is het genoeg geweest, het moet beter. 

‘Ik zag de voorzet komen en riep ‘jij’! Ik had nooit verwacht dat Daryl die bal zou terugkoppen. Ik kon er sowieso niet bij, maar toen die Tsjech scoorde dacht ik eerst: gelukkig zijn er nog vijf minuten te spelen. Maar toen zag ik op het scorebord dat de blessuretijd al liep’, verteld de doelman van Ajax aan het AD over de blunder van vleugelverdediger Janmaat.

De doelverdediger van Ajax is Not Amused met zijn seizoensstart: ‘Ik baal hier echt gigantisch van. Op het hele WK maar vier goals tegen en nu vier in twee wedstrijden. En de laatste vier wedstrijden met Ajax en Oranje heb ik nu allemaal verloren, hè’, baalt de keeper verder. ‘We moeten met Ajax nu achter elkaar tegen Heracles, Paris Saint-Germain en Feyenoord. Als dat niet minimaal zeven punten oplevert, kan ik niet tevreden zijn’, sluit de goalie zijn verhaal ambitieus af.

Praat Mee!