Schalke wil Huntelaar levenslang binden

Schalke 04 is zeer content met spits Klaas-jan Huntelaar, de Nederlander scoort aan de lopende band en is de leider in het elftal. Echter zijn de Duitsers bang dat de spits vertrekt en nemen het zekere voor het onzekere, ze bieden hem een ‘levenslang’ contract aan. 

Aan het eind van dit seizoen loopt het contract van de topspits af, zodoende wilt Schalke snel met de Nederlander spreken over de ‘levenslange’ overeenkomst. ‘Dat is wel onze wens, maar we moeten er nog met Klaas over praten. Het is immers ook niet uitgesloten dat hij nog één keer een ander avontuur wil beleven’, vertelde Schalke-voorzitter Clemens Tönnies. ‘Ik denk niet dat het financiële plaatje voor problemen zal zorgen, het gaat om perspectief.’

Volgens de technisch directeur Horst Heldt lopen er nog geen gesprekken met The Hunter: ”Er lopen nog geen gesprekken, maar in de komende weken gaan we met zijn management praten over het te voeren strijdplan. Beide partijen hebben de intentie om er met elkaar uit te komen over een nieuw contract’, aldus het bestuurslid tegenover de Duitse sensatiekrant Bild.

Huntelaar heeft zelf nog niet gereageerd op de uitspraken van de bestuurders, wel heeft de spits in het verleden aangegeven terug te keren bij zijn oude club Ajax. Met een transfervrije status lijkt dat een reële optie te kunnen worden.

 

Praat Mee!