Balotelli: ‘Seks is een goede training’

Mario Balotelli haalt weer eens het nieuws met een opmerkelijke uitspraak. Volgens de speler van Liverpool is seks een goede training voor zijn prestaties op het veld. En getraind heeft Balotelli de laatste tijd. Een vriend van zijn laatste verovering, Emma Dalton, deed uitgebreid verslag in de krant Mirror.

Feestje

Balotelli leerde de 23-jarige Emma kennen tijdens een feestje bij hem thuis. Ze was daar op uitnodiging van de Italiaanse speler zelf, die haar wel wat beter wilde leren kennen nadat ze hem een foto had gestuurd van haar billen met daarop de initialen MB.

Tijdens de daad zou Balotelli hebben gezegd: ‘Dit is prima, dit helpt mijn voetbal.’ Daarna moest ze direct het huis verlaten. Erg gecharmeerd van de voetballer was Emma dan ook niet. Volgens de vriend zou ze spijt hebben van haar actie. ‘Ik had nooit naar zijn huis moeten gaan. Hij wilde maar één ding, en daarna moest ik zo snel mogelijk weer weg.’

Zwanger

Tot voor kort had de spits een relatie met Fanny Neguesha, maar na zijn transfer naar Liverpool liep de relatie stuk. Toch gaan er inmiddels geruchten dat de twee weer bij elkaar zijn. Dat zou alles te maken hebben met de foto die het model op social media plaatste waar ze te zien was met een baby-buikje.

Praat Mee!