Huntelaar waardevol voor Schalke

Klaas Jan Huntelaar was dinsdagavond weer belangrijk voor zijn club Schalke 04. De spits scoorde weliswaar niet in het duel met Werder Bremen, maar gaf wel twee assists. De club staat nu op de 13e plaats en kan weer voorzichtig omhoog kijken.

Overwinning

Schalke 04 behaalde de afgelopen weken voornamelijk negatieve resultaten. De ploeg stond zelfs tijdelijk in de degradatiezone. In de uitwedstrijd tegen Werder Bremen moest dus resultaat worden geboekt. Huntelaar begon als eenzame spits in de basis, een rol waar hij voor rust duidelijk moeite mee had. Na rust begon het echter goed te lopen, wat Schalke uiteindelijk een 0-3 overwinning opleverde.

Robben

Ook Arjen Robben kwam dinsdagavond in actie voor zijn club. De sterspeler was direct belangrijk met drie assists. Mede hierdoor boekte Bayern München een 4-0 overwinning op SC Paderborn. Robben: ‘We waren gewoon de betere ploeg. Paderborn had in het begin wat problemen en liet ons veel ruimte. Daar hebben we gebruik van gemaakt en zo kwamen we snel op 2-0. Dit was de eerste overwinning met veel treffers. Zo moeten we doorgaan.’

Praat Mee!