Argentijnse spits mist WK wegens huwelijk met naaktmodel

Inter-spits Mauro Icardi zal een eventuele uitnodiging voor de WK-selectie van Argentinië bij voorbaat naast zich neerleggen. De jonge Argentijn heeft zijn zinnen gezet op een bruiloft met voormalig naaktmodel Nara Wanda deze zomer.

G238795_bWanda geniet in haar geboorteland Argentinië met name bekendheid vanwege een vermeende affaire met Diego Maradona in 2006. Bovendien verscheen in 2007 een erotische video van Wanda op internet. Wanda trouwde eerder met oud Barcelona-spits Maxi Lopez, de voormalig ploeggenoot van Icardi.

Het tweetal zal op 7 juni in het huwelijksbootje stappen, de dag waarop Argentinië zijn laatste oefenwedstrijd speelt in aanloop naar het WK 2014 in Brazilië. Icardi speelde tot op heden 1 interland voor Argentinië. Voor bondscoach Alejandro Sabella zal de beslissing van Icardi niet direct tot grote zorgen leiden. De keuzeheer kan ook een beroep doen op Gonzalo Higauin, Sergio Aguero en Lionel Messi. Juve-spits Carlos Tevez zou ook een optie in de spits kunnen zijn voor Sabella, maar die werd nog nimmer uitgenodigd onder deze bondscoach. (Foto: Twitter)

Doe gratis mee met onze WK Poule.

Praat Mee!