Update | Moeder ‘Raf’ weet van niets

Rafael van der Vaart en zijn liefde Sabia Enigzek hebben hun kinderwens nog niet overboord gegooid. Het stel is onlangs gespot in het UKE-ziekenhuis in Hamburg op de afdeling gynaecologie.

In december 2013 verloor Sabia na vijf maanden zwangerschap het kindje dat ze met Oranje-international Rafael zou gaan krijgen. Vermoedelijk wil ze nu geen risico nemen en bezoeken ze preventief het ziekenhuis, dat bekend zou staan als één van de beste op het gebied van gynaecologie ter wereld.

Baby met Rafael

Onlangs vertelde Sabia nog dat ze de hoop op een baby met Rafael niet heeft opgegeven. ‘We zouden heel graag een gemeenschappelijk kind hebben, we willen het in elk geval weer proberen. Het is zo pijnlijk als het misgaat. Maar er is geen groter geluk dan kinderen. Daarvoor is elke pijn de moeite waard.’

Moeder Van der Vaart

Update 16.53 uur
De moeder van Rafael van der Vaart heeft aan RTL Boulevard laten weten dat ze nog van niets weet over de komst van een eventuele baby. ‘Voor zover ik weet, is dat niet zo. Ze zullen wel weer wat zoeken om over te schrijven’, vertelde ze woensdag.

Praat Mee!