Ajax speelt gelijk tegen APOEL Nicosia

Dit is het livetopic voor het Champions League-duel APOEL Nicosia – Ajax. De wedstrijd vangt om 20:45 aan in Nicosia. De wedstrijd wordt op TV uitgezonden door de NOS en is live te volgen op Onze11. Ajax moet na het gelijkspel tegen het Franse PSG drie punten meenemen uit Cyprus. De ploeg van Frank de Boer sprak als ambitie uit om te overwinteren in de Champions League, zonder de eerder genoemde drie punten lijkt dat een onmogelijke opgave te worden. De ploeg uit Amsterdam zal in een heksenketel belanden, het stadion van APOEL staat om haar sfeer bekend. Volg hier alle updates in en rondom het Champions League-duel tussen Ajax en APOEL Nicosia.

Voorbeschouwing APOEL Nicosia – Ajax 

– Lasse Schöne keert naar verwachting terug in de basiself van coach Frank de Boer. De Deense steunpilaar raakte in het duel met PSG geblesseerd aan de lies. Zodoende miste de aanvaller drie wedstrijden.

– Vermoedelijke opstelling Ajax: Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen, Klaassen, Viergever, Serero, Schöne, Sigthórsson en Andersen.

– Vermoedelijke opstelling APOEL Nicosia: Pardo, Antoniadis, Guilherme, Carlão, Sérgio, Vinicius, De Vincenti, Morais, Aloneftis, Manduca en Thiago.

Scoreverloop:

’28 | Andersen (0-1)
’30 | Manduca (1-1)

Opstellingen:

Opstelling APOEL Nicosia: Pardo; Mario Sergio, Amorin, Carlao, Antoniades; Vinitius, Morais; Tiago Gomes, Aloneftis; Manduca, Sheridan.

Opstelling Ajax:  Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen, Klaassen, Viergever, Serero, Schöne, Sigthórsson, Andersen.

Praat mee:

Praat mee over APOEL Nicosia – Ajax via Twitter!

(Foto: Foto: Football.ua)

Praat Mee!