Update | Deen Schöne in basis Ajax

Lasse Schöne mag dinsdagavond weer hopen op speelminuten in de wedstrijd tegen APOEL Nicosia. De Deen liep 17 september in het Champions League duel met Paris Saint-Germain een liesblessure op en is door coach Frank de Boer opgenomen in de 18-koppige wedstrijdselectie.

In het kader van de groepsfase Champions League zal Ajax het opnemen tegen het Cypriotische APOEL. Om 20:45 wordt er afgetrapt in Cyprus. De wedstrijd is live te zien op NPO 3 en te volgen op het liveblog van Onze11. Of Schöne gelijk weer in de basis start is nog niet bekend. Hij zit dus in ieder geval op de bank, waardoor verdediger Mike van der Hoorn een plek op de tribune krijgt voorgeschoteld.

Update | Deen Schöne in basis Ajax

Schöne is zodanig hersteld dat hij vanavond kan starten in het duel met APOEL. De vrijetrappenspecialist staat samen met IJslander Kolbeinn Sigthórsson en landgenoot Lucas Andersen in de aanval.

Oranje internationals Jasper Cillessen, Ricardo van Rhijn, Joël Veltman, Nick Viergever en Davy Klaassen vormen een groot deel van de defensie en middenveld van de Amsterdamse club.

Opstelling Ajax: Cillessen, Van Rhijn, Veltman, Moisander, Boilesen, Klaassen, Viergever, Serero, Schöne, Sigthórsson en Andersen.

 

Praat Mee!