Selectie Nederlands elftal: Van Beek niet, Bruma en Promes wel

Bondscoach Guus Hiddink heeft Sven van Beek niet opgenomen in de selectie van het Nederlands elftal voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Kazachstan en IJsland. Oranje speelt op 10 september tegen Kazachstan (thuis) en op 13 september in IJsland.

Hiddink heeft in zijn selectie plaats ingeruimd voor Jeffrey Bruma en Quincy Promes, die zodoende ontbreken in de selectie van Jong Oranje. Sven van Beek, die debuteerde in de voorselectie, zit niet bij de selectie.

Kuijt

Dirk Kuijt zit zoals aangekondigd niet bij de selectie. De 104-voudig international is gestopt, maar zou anders ‘gewoon‘ zijn opgeroepen. Bij Oranje maakt Arjen Robben zijn rentree, terwijl Rafael van der Vaart opnieuw afwezig is. Feyenoord-doelman Kenneth Vermeer zit ook niet bij het selectie.

Selectie Nederlands Elftal

De volledige selectie van het Nederlands elftal: Afellay, Blind, Bruma, Cillessen, Clasie, Van Dijk, Fer, Huntelaar, Janmaat, De Jong, Klaassen, Krul, Lens, Martins Indi, Narsingh, Van Persie, Pieters, Promes, Robben, Sneijder, Veltman, De Vrij, Van der Wiel, Wijnaldum, Zoet.

Praat Mee!