Liverpool huurt oppas voor Balotelli in

Er gaat geen dag voorbij zonder dat Mario Balotelli in het nieuws is geweest. Vandaag verscheen in de Engelse media een wel heel opmerkelijk bericht. Liverpool, de club die hij deze zomer verruilde voor AC Milan, heeft een oppas voor Balotelli ingehuurd die hem 24 uur per dag in de gaten houdt.

We kennen allemaal de verhalen van Balotelli over het gooien van dartpijltjes naar jeugdspelers van zijn voormalige club Manchester City of zijn niet al te doordachte actie om wat vuurwerk af te steken in zijn eigen badkamer. Om dit soort fratsen te voorkomen, wordt de 24-jarige spits begeleid door een oppas, of babysitter. Het is maar net hoe je ernaar kijkt. Engelse media kwamen tot deze ontdekking toen ze zagen dat er constant een man in het gezelschap van Balotelli was. Hij begeleidde de spraakmakende voetballer op weg van en naar de trainingen en wedstrijden van Liverpool, maar stond hem ook bij tijdens het voltanken van zijn Ferrari.

Een bron binnen Liverpool bevestigde het nieuws tegenover de Daily Mirror. ‘Mario heeft 24 uur per dag iemand aan zijn zijde om zo te voorkomen dat hij niet in de problemen komt,’ tekende de Engelse sensatiekrant op uit de mond van een anonieme bron. ‘De man werkt al lang bij Liverpool en verricht allerlei werkzaamheden. Hij wordt zeer gerespecteerd binnen de club.’

Of het zijn voetbalprestaties ten goede komt is nog maar de vraag. Balotelli wist tot dusver pas één keer het net te vinden voor the Reds. Bovendien is de Italiaan niet opgeroepen voor de EK-kwalificatiewedstrijden van Italië tegen Azerbeidzjan en Malta. (Foto: Instagram)

Praat Mee!